Finsnickeri hos Hemmets ädelträ AB

Alla kanske inte tänker på att det är skillnad mellan finsnickeri och byggnadssnickeri. Det som erbjuds hos Hemmets ädelträ AB är i första hand finsnickeri, ett hantverk med fokus på design, inredning och möbler. Det gäller att kunna bearbeta träet likväl som att kunna sammanfoga olika stycken till en helhet. Förutom att kunna själva hantverket är det en stor fördel att även ha känsla för det konstnärliga. I snickeriet hos Hemmets ädelträ AB är snickarna att betrakta som hantverkare med lång erfarenhet och gedigna kunskaper. De kan hjälpa dig med allt från en skiss på din möbel till den färdiga produkten. Hantverkarna använder snickerimaskiner likväl som handverktyg och traditionella metoder.

Du som kund kanske vill ha en unik möbel, en skräddarsydd lösning, som har formgivits av professionella hantverkare och tillverkats med hjälp av tidlös, gammal och nästintill bortglömd teknik och metod för hantverk. Hos Hemmets ädelträ AB finns kunskap och erfarenhet om allt som har med formgivning, funktionalitet och hög kvalitet att göra. Hör av dig och tala om vad du är ute efter så anpassas en lösning efter dina behov, önskemål och krav.

Den som redan har en fin möbel i ädelträ men som kan behöva renoveras kan också med fördel höra av sig. Du kan beställa nya möbler men också få dina gamla renoverade och restaurerade om du så önskar. A och O är kundnöjdhet varför hög kvalitet alltid står i fokus under arbetets alla skeden. Det gäller allt från val av trävaror till annat material som används vid tillverkning och/eller renovering. Du som kund hålls informerad under hela processen och bjuds in till ett nära samarbete för att allt ska bli som förväntat och helst mer än så.

Anlita Hemmets ädelträ AB och gör ditt hem unikt. Ingen kan få något som ser exakt likadant ut. Alla träd har olika ådring och allt hantverk ser olika ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *