Bygg din bokhylla i ädelträ på plats

Är du bokälskare och har mer böcker än vad som får plats i ditt hem och vill ha en specialtillverkad bokhylla? Då har du kommit helt rätt. Här på Hemmets ädelträ AB kan du få hjälp med att bygga din bokhylla på plats hemma eller så kan du köpa allt material som behövs och bygga själv.

Låt en erfaren snickare bygga din bokhylla av ädelträ

Designa din egen bokhylla utifrån utrymme och stil, det går att bygga i alla möjliga utföranden, så fundera igenom vad du behöver och hur många böcker som ska få plats, med mera. Besök Hemmets ädelträ AB och köp ädelträ i den rätta nyansen samt alla tillbehör. Du får den hjälp du behöver och goda råd av professionella snickare. Här finns, förutom ett stort sortiment av ädelträ, även skruv, spik och limfog om du så behöver. Fråga så får du hjälp!

Fundera på hur tjocka träskivorna ska vara och huruvida du vill att kanterna ska vara fasade eller inte. Tänk också igenom vilken ytbehandling du vill ha. Vanligast är oljning, men det finns såklart andra varianter, såsom lackning, täckmålning och lasering. Du kan vid behov också lägga till en låda eller ett skåp. Designa din egen bokhylla helt utifrån behov och önskemål. Rådfråga gärna, här finns snickare med gedigen erfarenhet och hög kompetens.

Den som inte vill eller kan bygga själv kan med fördel ta hjälp av snickeriet. När ni gått igenom alla mått och andra val så bokas en tid och en snickare kommer hem till dig och fixar bokhyllan på plats. Du kan få din bokhylla helt utifrån dina egna ritningar, så låt fantasin flöda. Beställ din bokhylla från Hemmets ädelträ AB och låt dig inspireras av att bolla idéer med ett proffs. När bokhyllan väl är på plats så blir det förhoppningsvis en möbel som med råge överträffar dina förväntningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *