Bilinredning i ädelträ

Nu är det dags att haka på den nya trenden och tillverka detaljer av ädelträ till bilinredning. Här på Hemmets ädelträ AB finns intressanta och tänkvärda synpunkter på bilars interiör. Blickarna har lyfts från heminredning till bilinredning, detta är tydligt för den som besöker bilmässor regelbundet. Att just ädelträ och naturliga material blir alltmer populärt kan ha med ökat miljömedvetande att göra, men kanske är det så enkelt att den som designar bilar sneglar på mode inom andra områden, till exempel heminredning.

Mörkt ädelträ till bilens inredning

Det Hemmets ädelträ AB i första hand kommer att satsa på är bilinredning i blankpolerad valnöt, mörk ek och teak, ja det är de mörka träfärgerna som är mest intressanta, i alla fall till en början. Dekorativa detaljer kommer att lyftas fram, såsom ådringen i träet. Här finns mycket spännande att utveckla, så i det närmaste kommer verksamheten att anställa en designer som arbetar i nära samarbete med snickeriet.

Vem vet, kanske blir det så att ädelträ även kommer att användas på utsidan framöver, det vill säga på bilars exteriör.

Beställ din bilinredning av Hemmets ädelträ AB

Är du intresserad av att förändra din bils inredning och tycker att det är dags att följa trenden med ädelträ så har du kommit rätt. Fundera igenom vad du vill förändra och tala om vilka mått och vilken design du vill ha. Ta gärna kontakt för att få ytterligare information så får du hjälp genom alla beslut som kan behöva fattas. Beställ din lyxiga bilinredning i mörk ek eller varför inte teak, du väljer själv. Oavsett om det är instrumentpanelen eller någon detalj du vill förändra, så kan det ordnas. Extra populärt är att låta träets ådror synas. Det är förhållandevis enkelt att fixa till ett resonabelt pris och med snabb leveranstid. Ring eller mejla om du föredrar det, annars går det bra att använda formuläret på hemsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *